Vind een geestelijk verzorger

U kunt zelf contact opnemen met een geestelijk verzorger uit dit overzicht met geestelijk verzorgers. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 06 120 00 550 of mailen met het Centrum voor Levensvragen (deze link opent het mailprogramma) en dan kijken wij samen met u wie het beste bij u past. Dit telefoonnummer is er voor artsen én voor inwoners van Rotterdam.

Als het mogelijk is om 1,5 m afstand te houden en er geen klachten zijn, komen de geestelijk verzorgers graag weer bij u thuis. Telefonische consulten zijn ook nog steeds mogelijk. Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via 06 120 00 550.

 

Hester van Briemen- Cammeraat

Tsjaikovskistraat 1
2906 HM Capelle aan den IJssel
Nederland

06 41618878
hester.cammeraat@zellingen.nl

Na acht jaar werken in Azië ben ik sinds 2009 als geestelijk verzorger verbonden aan verpleeghuizen van De Zellingen. Daarnaast kom ik ook bij mensen thuis voor gesprekken. Dan kan het bijvoorbeeld gaan om een belangrijke beslissing die u moet nemen, om verdriet, om religieuze vragen. En om wie/ wat belangrijk is (geweest) in uw leven. Soms ligt daar gemis, maar vaak óók kracht en troost. 

Ik ben zelf christelijk geestelijk verzorger. In de gesprekken gaat het om wat passend en helpend is voor u, en sluit ik daarbij aan. 

Specialisaties:

  • contextuele geestelijke verzorging: aandacht voor het belang van de eigen familiecontext, vroeger en nu
  • ouderen
  • palliatieve zorg
  • geloofsvragen, en evt. gebed
  • vluchtelingen
  • mensen met een verstandelijke handicap

Werkgebied: Capelle aan den IJssel

Terug